Din kundvagn är tom

Du har inga artiklar att jämföra.

Köpvillkor

Priser och Frakt

Alla priser är inklusive moms. Angivna priser kan komma att ändras utan förvarning beroende på valutakurser och andra faktorer vi inte kan påverka. Frakt för ordrar över 500 kronor är 0 kronor. Ordrar under 500 kronor har fraktavgift på 99 kronor. Vi reserverar oss för tryckfel i pris och produktbeskrivningar.

Vi skickar med DHL. Har ni angett mobilnummer kommer ni att få ett sms om var ni kan hämta ut paketet annars kommer detta på er mail. Vid köp av större produkter så som möbler kommer detta skickas direkt till er dörr och DHL kommer ringa er innan för leverans.

Betalningssätt

När ni beställer av oss så sker betalning via förskott, faktura eller via paypal. Fakturabetalning sker genom Klarna.

Vi erbjuder följande betalningsalternativ: Förskottsbetalning:Vid förskottsinbetalning betalas den totala ordersumman till vårt bankgirokonto: 862-9537. Vi skickar er order snarast möjligt då betalning erhållits. Om ni betalar direkt kommer betalningen inte fördröja leveransen av dina varor. Ordernummer måste anges vid betalningen.

Paypal: Trygg och smidig betalning. Registrera ditt konto här >

Fakturabetalning: Både privatpersoner och företag kan välja att få sina varor fakturerade. Faktureringen sker samarbete med företaget KLARNA och deras tjänst Fakturera Mig. En kreditkontroll görs direkt online. Tryggt, snabbt och säkert. När man väljer att betala mot faktura tar vi ut en faktureringsavgift på 39,00 kr. Betalningsvillkoret är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 50 kr samt dröjsmålsränta med 8 % + referensräntan.

Avbetalning: Genom ett samarbete med Klarna kan vi erbjuda dig möjligheten att dela upp din betalning. Det finns flera alternativ att välja på och du väljer själv det mest passande. Givetvis kan du när som helst under delbetalningstiden betala hela kvarvarande skulden. Du kan handla för 1,000 kr upp till 50,000 kr. Du gör din ansökan om delbetalning i kassan i samband med ditt köp. I kassan väljer du betalningsalternativet dela upp betalningen och önskad typ av delbetalning. Du får genast besked om din ansökan beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka till kassan och välja ett alternativt betalningssätt. Klarna kommer skicka ett kontoavtal hem till dig. Kontrollera att uppgifterna stämmer och signera avtalet och returnera det i bifogat svarskuvert.

Avbetalningsalternativ:
Period Uppläggningsavgift Ränta Aviavgift
3 månader 95 kr 0% 29 kr
6 månader 295 kr 0% 29 kr
12 månader 295 kr 0% 29 kr
24 månader 295 kr 9,95% 29 kr
36 månader 295 kr 9,95% 29 kr

Vi förbehåller oss rätten att avvakta med utleverans tills vi registrerat er betalning.

Leveranstider

Leveranstiden är normalt mellan 1- 7 dagar på allt utan möbler efter att beställning har bekräftats av oss. Varor kan ta slut på lagret och vi kommer i så fall att kontakta er via mail för nytt leveransdatum. På möbler har vi ej alla varor i lager utan beställs efter order inkommit. Vid beställning av möbler kommer ni alltid få ett mail med ungefärlig leveransdatum.

Reklamation och ångerrätt

Vi erbjuder alltid 14 dagars reklamationstid vid felaktig vara eller om köpet ångras (oanvänd och oskadad vara). Vi ersätter dock inte kostnader för eventuell frakt. Varan skall returneras till oss i orginalförpackning. Vi kommer också att ta ut en avgift för våra fraktkostnader till er.

Om paketet ej hämtas ut kommer vi att ta betalt för våra fraktutlägg och eventuella avgifter. I de fall vi får tillbaka order som betalas med Klarna faktura ändras fakturan när vi får tillbaka den och den nya summan skickas sedan ut till er mail. OBS! Kontakta oss direkt om ni har reklamation eller önskar ångra ett köp då vi behöver veta vad som är anledningen till återlämnandet. Klicka här för att komma till vår kontaktsida.

Personuppgifter

Inga av de personuppgifter ni lämnar till oss kommer att säljas eller på något annat sätt användas. Vid förfallna fakturor kan era uppgfifter kommma att sändas till inkasso. Lösenordet till ert konto hos oss är personligt. Om ni misstänker att andra personer känner till ert lösenord så bör ni ämdra detta genom att logga in på ert konto och välja att byta lösenord.