Publicerad den

Designtrend: Snygga möbler möter en funktionell livsstil

I en värld där vi ständigt bombarderas med valmöjligheter och överväldigande information är det inte konstigt att enkelhet blir allt mer populärt. Och när det gäller våra hem vill vi ha möbler som speglar vår enkla livsstil.

Därför kommer trenderna enkelhet och funktionalitet att mötas år 2022 för att skapa möbler som är både snygga och lätta att använda.

Funktionalitet är ett populärt designval 2022 vad gäller möbler. Möbler som lätt kan flyttas runt eller konfigureras om för att passa olika behov blir mer och mer populärt.

Vad gäller möbler som man sitter i så som soffor och stolar innebär det att ett populärt designval numera är komfort.

Vad gäller möbler som man använder på andra sätt visar sig denna komfort på andra sätt. Exempelvis har höj- & sänkbara skrivbord blivit mer och mer populära. Det är definitivt ett tidens tecken.

Under 2022 ska du kunna slappna av och njuta av dina möbler, inte känna att du ständigt kämpar för att hålla ihop dem.

Möbler som enkelt kan integreras i ett rum och samtidigt ge en stor nytta blir alltmer populära. Den här trenden är särskilt tydlig vad gäller designen för populära möbler 2022.

Modulära möbler, som är en del i den designtrend som enkelheten för med sig är fantastiska eftersom de gör det möjligt att skapa exakt det utseende du vill ha utan att behöva köpa allt på en gång. Dessutom är det lätt att lägga till eller ändra när dina behov förändras eller utvecklas.

Med det sagt är enkelhet väldigt individuellt, och vad som är enkelt för en person måste inte vara enkelt för dig.