Publicerad den

Lugna, neutrala och avslappnande färger är nu

Det verkar som om vi överallt där vi tittar bombarderas med ljusa och livfulla färger. Från kläderna vi bär till målningarna på väggarna och till och med maten vi äter kan det ibland vara överväldigande. Men, det finns en ny trend som är på gång 2022 – lugna, neutrala och avslappnande färger.

Den här trenden har ökat i popularitet under de senaste månaderna, eftersom fler och fler människor letar efter sätt att varva ner och slappna av, troligen som konsekvens av att livet blivit mer och mer hektiskt, och att det privata i och med pandemin kopplats samman med det professionella. Och vilket bättre sätt att göra det än att omge sig med lugnande färger?

Några av de mest populära lugnande färgerna är blekblått, grått och till och med vissa nyanser av rosa. Dessa färger har en tendens att framkalla känslor av fred och lugn och kan bidra till att skapa en lugn miljö.

Så, vill du följa det nyaste och fräckaste inom trender 2022 bör du överväga att införa lugna, neutrala och avslappnande färger i ditt liv, ditt hem och på dina möbler. Det är nämligen det som är i tiden, lugn och ro.