Publicerad den

Möbler och verktyg till trädgården

Som husägare kan du behöva köpa nya möbler och verktyg emellanåt till trädgården, beroende på vilka behov som finns. En del husägare har bara en mindre täppa och då kan det räcka med en uppsättning nya trädgårdsmöbler. Men om du har en större trädgård kan du behöva köpa in motorsågar, gräsklippare och andra verktyg för att kunna hålla den i trim.

En flistug för ved från kellfri flisar grenar och kvistar snabbt och smidigt så att du enkelt kan lägga dem i komposten. Under höst och vår är det ofta nödvändigt att rensa upp sly och annat för att göra plats för nya eller renoverade trädgårdsmöbler i snygg design. Du kan också använda en flistug från kellfri för att förbereda ved till brasan.

Renovera trädgårdsmöbler

Ibland kan det vara fördelaktigt att renovera befintliga trädgårdsmöbler istället för att köpa nya. Du kanske har gamla släktklenoder med mycket snickarglädje stående i trädgården, eller fina loppisfynd som behöver slipas och målas om. Möbler som står under tak och skyddade mot väder och vind kan få ny stoppning för att skapa en mysig läshörna med utsikt över trädgården.

Vårarbete i trädgården

Under våren genomgår trädgården en förvandling. Då är det dags att rensa bort ogräs och klippa av grenar från buskar och träd. En flistugg gör det enkelt att omvandla grenarna så du kan kompostera dem.