Publicerad den

Skaffa ett inbjudande kontor med hjälp av lokalvård

Har du ett kontor som du lagt ned massor av pengar på? Kanske har du renoverat hela lokalen och köpt in nya möbler? I sådana fall vill du så klart att kontoret ska fortsätta vara just sådär inbjudande som det är när det är nyinrett. För att kunna uppnå det är det viktigt att du håller efter ytorna med städning. Det kan därför vara bra att anlita ett företag som kan hjälpa dig med lokalvård.

Håll stressnivåerna nere

Som företagare finns det mycket att tänka på och försöka hinna med. Ofta hamnar då uppgifter som lokalvård långt ned på listan. Risken finns att kontoret blir nedgånget och sunkigt trots att du lagt ned mycket pengar på inredningen. Försöker du själv hinna med städningen är också risken stor att du blir alldeles för stressad. Speciellt i dagens läge när många känner stress för världsläget är det viktigt att minska på stressen där du kan. Genom att anlita ett företag som hjälper dig med lokalvård på arbetet kan du minska den stress som städningen ger. Tänk också på att du är skyldig att erbjuda dina anställda en god arbetsmiljö där de kan trivas. En stökig och rörig miljö stör arbetet och är inte hälsosamt.

Välj vilken typ av lokalvård du vill ha

Vilka problem har ni med städningen på kontoret? Är det att fikarummet snabbt blir fyllt med disk och ser smutsigt ut, eller är det att papperskorgarna ständigt svämmar över eller att grus och slask dras in på golven? Beroende på vad just era problem är kan ni skaffa en lokalvård som passar er. Blir det till exempel snabbt smutsigt på golven och överfulla papperskorgar? Då kanske ni behöver någon som kommer flera dagar i veckan och åtgärdar detta. Är det istället ganska fint på kontoret? Då kanske ni kan nöja er med en veckostädning. Genom att höra av dig till Vardagsfrid och berätta om just era problem kan du få hjälp med att ta reda på vilken typ av städning som passar just ert kontor. Du erbjuds naturligtvis också en kostnadsfri offert så att du kan ta ställning till priset innan städningen sätter igång.

Frigör tid till inredning

När du anlitar lokalvård kan du istället för att ständigt springa omkring och försöka snygga upp på kontoret lägga tiden på att skapa en mysig arbetsplats. Vad sägs till exempel om att skapa en trevlig lounge med sköna möbler och växter? Det kommer garanterat dina kunder och anställda att gilla. Glöm inte heller att din lokalvårdare kan hjälpa till med att ta hand om växterna så att du inte behöver oroa dig för det.

Passa också på att se över dina anställdas arbetsmiljö. Kanske skulle du kunna utveckla ergonomin på arbetsplatsen genom att införskaffa bra stolar och höj- och sänkbara skrivbord? Idag finns sådana i mycket snygg design som garanterat kommer att passa bra in i er fina kontorsmiljö.

Kort och gott kan man säga att lokalvård av kontoret ger mycket mer utrymme för andra saker. Det kan dessutom vara ett effektivt sätt att förbättra arbetsmiljön på.